Beveiligd mailen

Het verzenden van patiëntgegevens moet voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). ETB-BISLIFE gaat zorgvuldig om met uw gegevens en is verantwoordelijk voor het veilig versturen van vertrouwelijke informatie zoals persoonsgegevens. Hiertoe maakt ETB-BISLIFE gebruik van ‘beveiligd mailen':
Barracuda www.barracuda.com

Wat is beveiligd mailen?

De e-mail van ETB-BISLIFE is extra beveiligd doordat u als ontvanger de e-mail alleen kunt openen met een wachtwoord. U kunt het bericht niet lezen in het postvak van uw eigen mailprogramma. In uw postvak ontvangt u alleen een e-mail met daarin een link. Met deze link gaat u naar de veilige digitale omgeving van Barracuda. Daar staat de e-mail van ETB-BISLIFE voor u klaar. De naam Barracuda ziet u daarom in uw berichten staan.

Hoe opent u een beveiligde e-mail?

  • Als u voor het eerst een beveiligde e-mail van Barracuda ontvangt wordt u gevraagd om een account aan te maken. Daarmee heeft u toegang tot de beveiligde e-mails.
  • U kunt nu inloggen in uw eigen account met uw gebruikersnaam (uw e-mailadres) en wachtwoord.
  • Mocht u uw wachtwoord vergeten zijn: Klik op ‘Forgot your password'?
  • De beveiligde e-mail blijft 30 dagen staan, daarna wordt deze automatisch verwijderd. Het is mogelijk om de e-mail op te slaan voor uw eigen administratie.

Wijzigt uw e-mailadres of telefoonnummer?

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren.